Telefoonnummer: +31 (0)88 392 0022

Zalmhaventoren

Zalmhaventoren

Project gegevens

categorie(ën):
High end projecten
Locatie:
Rotterdam

Projectbeschrijving

Indrukwekkend torent De Zalmhaven uit boven de Maas en de stad; luxe en comfort, te midden van groene parken, historie en cultuur. Thuis, met the world’s finest binnen handbereik. “De Zalmhaven: excellent wonen, leven op niveau.”

De Zalmhaven huist drie verschillende soorten woningen: ruimtelijke appartementen, luxe penthouses over zowel een als twee verdiepingen en royale herenhuizen met eigen ingang.

Met een hoogte van 215 meter omvat De Zalmhaven de hoogste wolkenkrabber van de Benelux, uitkijkend over de Maas en het Museumpark, oog in oog met de Erasmusbrug. De twee aangrenzende woontorens verbinden deze, als een visuele trap, met het lager gelegen Scheepvaartkwartier en volmaken het sierlijke ontwerp.

De Zalmhaven bevat 452 appartementen en penthouses, 33 herenhuizen, een parkeergarage, kantoren, commerciële ruimtes en een restaurant. De herenhuizen zijn voorzien van een privé dakterras en de appartementen en penthouses beschikken alle over een of meerdere buitenruimten. De onderbouw biedt plaats aan een vijf etages tellende parkeergarage met 456 plaatsen. In de lobby is een binnentuin gerealiseerd. Op de parkeergarage bevindt zich een daktuin die alleen toegankelijk is voor de bewoners van De Zalmhaven. De woningen in De Zalmhaven II en III hebben een eigen entree aan de Gedempte Zalmhaven, maar bewoners maken tevens gebruik van de voorzieningen in De Zalmhaven I. Alle bouwdelen maken gebruik van een duurzame energievoorziening. Het concept bestaat uit een combinatie van twee warmtepompen en een bodemenergiesysteem (WKO-systeem) met stadsverwarming als aanvullende energiebron voor piekmomenten. Voor de brandveiligheid maakt de Zalmhaven I onder andere gebruik van een sprinklerinstallatie en een overdrukinstallatie.

Voor diverse appartementen hebben wij de complete E-installaties mogen doen (verdiepingen variërend van 400m2 tot 700m2).

  • E-installatie
  • Audio installatie
  • Domotica installatie
  • Beveiligingsinstallatie
  • Verlichtingsinstallatie
  • Data installatie
  • Camera installatie
  • Cai installatie