Telefoonnummer: +31 (0)88 392 0022

Maatwerk woonhuisautomatisering

Villabouw, een specialisme

Grenzeloos… Dat zijn de wensen en eisen van opdrachtgevers in het topsegment van de woningmarkt. Villa’s in vele vormen en maten zijn het gevolg. Hier vergen opdrachtgevers, hun architecten en aannemers het uiterste op ieder technisch terrein. Logisch dat in dit segment óók domotica een grote rol speelt. Het vergt veel kennis, ervaring en flexibiliteit van de installateur.

Vanaf het eerste idee tot en met oplevering en nazorg.

Super exclusief werk is óók een specialisme van BlomPlus.

Onderstaand een aantal voorbeelden van afgeronde projecten… In deze projecten hebben wij comfort, veiligheid en functionaliteit met een vooruitziende blik aangebracht. Met onze visie op intelligent wonen.

Touch screen control

U bedient het vanuit uw luie stoel. Alle functies zet u met een touch op het scherm van smartphone, tablet, smartwatch of wandpaneel in werking. Zelfs als u niet thuis bent kunt u een keur aan functies bedienen.

Slimme veiligheid

Veiligheid is de basis van levenskwaliteit. Beveiliging gekoppeld aan verlichting scenes, aanwezigheidssimulatie volgens uw leefpatroon, camera observatie, raamdetectie en branddetectie. Uiteraard gekoppeld aan uw domotica en gevisualiseerd op het scherm van smartphone, tablet, smartwatch of wandpaneel.

Sfeerscènes

‘Scène filmavond’: dim verlichting tot 20%, zet verwarming op 20’C en laat de jaloezieën zakken. U creëert uw eigen scenes, naadloos aangesloten op uw eigen verlichtingsplan voor de aansturing van spots, koofverlichting, staande- en hanglampen.

Data, audio en video

Integratie van audio en video; Bose, Sonos of B&O systemen. Uiteraard wifi acces points en data CAT 7 aansluitingen waarbij 10GB/sec. t.b.v. de internet verbinding gegarandeerd zijn.